NYHED – spar penge og porto – pakke med 3 x 4 stk. elektroder


Den nye 12-stk. pakke svarer til 3 almindelige pakker men til 20% lavere pris. Samtidigt sparer du porto, da portovægten er under 100 gram. Bestil TC5050-V og få dobbelt besparelse!

"nu er smerterne forsvundet..."


"Lænden gjorde så ondt at jeg tilsidst måtte opgive at arbejde i min have. Nu er smerterne forsvundet. Jeg er nu i gang igen i haven, og jeg har også været i Australien uden at få smerter, hverken under eller efter den lange flyvetur."

Anne Marie Leer

Læs hele historien
 

 

 

 

 

TENS - medicinfri smertelindring


TENS-apparater fra BENSMITH har en række indbyggede programmer, som erfaringsmæssigt har vist sig effektive til lindring af mange former for smerter. Programmerne virker ved både at ændre opfattelsen af smerte og ved at forhøje ens smertetærskel. TENS bliver derfor anvendt mod mange forskellige former for smerter, for eksempel smerter i ryg og led, gigtsmerter, sportsskader og forstuvninger, samt fantomsmerter, iskias, helvedesild og og andre nervesmerter. Desuden menstruationssmerter samt andre tilstande såsom køresyge og kvalme, stress og søvnløshed. TENS må ikke anvendes til smerter af ukendt årsag. Er man i tvivl bør man spørge sin læge eller fysioterapeut. Se også afsnittet FAQ.

De fleste kan opnå en hurtig smertelindring med TENS ved at følge brugsvejledningen. Samtidigt kan man reducere sit forbrug af smertestillende midler og på den måde føle sig sundere og bedre tilpas. De fleste oplever det afslappende velvære med det samme, enkelte andre dog først efter efter nogle dages brug, da virkningen har en tendens til at forstærkes jo mere man anvender sit TENS- apparat.

 

 

TOUCH TENS XL-Y1

 

Touch Tens er den enkle grundmodel. De 8 forvalgte programmer dækker langt de fleste smertetilstande. Der er to udgange til hver to elektroder, hver udgang kan reguleres for sig. Med den indbyggede timer indstiller man behandlingstidens længde. Det valgte program og styrken kan aflæses på et LCD display, og apparatet kan låses elektronisk ved et tryk på en knap.Let at bære og brugervenligt med rene, glatte flader. Bælteclips til lomme eller linning. Bruger to alm. 1,5v batterier. Måler kun 115x53x27 mm.

Leveres komplet med ledninger, batterier og pk. á 4 elektroder i card box / taske.


 

Kr. 720,- (576,- excl.moms)

 

Tekniske specifikationer

TOUCH TENS XL-Y1

   
 

PERFECT TENS P-BX

 

Enkelt, effektivt og i lækkert design. Denne nye model har udover 8 faste programmer som TOUCH TENS og I-TOUCH EASY et ekstra program, hvor man selv kan foretage alle indstillinger manuelt, individuelt og efter eget behov. PERFECT TENS er desuden tyndere (160 x 60 x 20 mm) og let at have i en skjortelomme og tage med på arbejde. Særdeles enkel betjening i et praktisk nyt og moderne design. Lukket front i siliconegummi, let at aftørre og hygiejnisk til klinikbrug. Komplet i taske med ledninger, batterier og elektroder, klar til brug.
 

Kr. 875,- (Kr. 700,- excl. moms)

 

Tekniske specifikationer

PERFECT TENS P-BX

   
 

TARGET TENS

 

TARGET TENS er et specielt kraftigt TENS-apparat til sværere smerter. Udgangseffekten er på 150 µA eller næsten det dobbelte af andre apparaters udgangseffekt. Der er 5 standardprogrammer, og helt specielt kan man desuden i hvert program finjustere frekvens og impulsbredde. For H-programmet kan man yderligere indstille styrken af de skiftende høje og lave frekvenser, hvorved dette effektive program kan gøres mere komfortabelt. Desuden er TARGET TENS forsynet med Doctor Locking, så de ønskede indstillinger ikke umiddelbart kan ændres. Stimulationen er bifasisk, men der er også mulighed for monofasisk stimulation. Mål 160 x 68 x 24 mm. Velegnet til professionelle brugere, til klinikker og til undervisning.

Komplet i taske med ledninger, batterier og elektroder, klar til brug.
 

Kr. 875,- (Kr. 700,- excl. moms)

 

Tekniske specifikationer

TARGET TENS

   

 

 

 

Ny side 1