NYHED – spar penge og porto – pakke med 3 x 4 stk. elektroder


Den nye 12-stk. pakke svarer til 3 almindelige pakker men til 20% lavere pris. Samtidigt sparer du porto, da portovægten er under 100 gram. Bestil TC5050-V og få dobbelt besparelse!

"nu er smerterne forsvundet..."


"Lænden gjorde så ondt at jeg tilsidst måtte opgive at arbejde i min have. Nu er smerterne forsvundet. Jeg er nu i gang igen i haven, og jeg har også været i Australien uden at få smerter, hverken under eller efter den lange flyvetur."

Anne Marie Leer

Læs hele historien
 

 

 

 

 

EMS – elektrisk muskelstimulation


Elektrisk muskelstimulation anvendes særlig til at styrke musklerne, til muskelgenoptræning, til forebyggelse af muskelatrofi, til at bevare og forbedre mobiliteten og til at forhindre muskulær ubalance. Desuden til at aktivere tidligere inaktive muskelfibre, samt til at forebygge og afslappe muskelspasmer. Endelig kan EMS udvikle kapillærnettet, så toksiske metabolitter fjernes hurtigere og udtrætning modvirkes.

Elstimulation fokuserer især på enkelte muskelgrupper og er derfor velegnet til at understøtte anden fysisk træning med vægt på koordinering af musklernes aktivitet.

Musklerne er sammensat af forskellige typer fibre, som hver skal aktiveres på deres måde for at tilføre muskulaturen balance mellem styrke og hurtighed, og en muskelstimulator skal derfor have mange programmuligheder. Stimulatoren SPORTS TENS 2 har desuden mange programmer til muskelmassage og til smertelindring og giver en alsidig træning af form og figur.

 

 

SPORTS TENS 2

 

Multifunktions elstimulator til træning af form og figur. SPORTS TENS 2 har over 30 programmer til styrketræning, til lindrende muskelmassage (EMS) og til smertelindring (TENS). Alle EMS-programmer har indbygget opvarmingsperiode på op til 300 sekunders varighed inden det egentlige træningsprogram starter og en tilsvarende afslapningsfase (cool rest) ved træningens slutning. Glidende styrkeregulering i små trin. SPORTS TENS 2 anvender et genopladeligt Li-Ion batteri som strømkilde og er derfor let og kompakt, størrelse og vægt er som en mobiltelefon. Ekstern batterioplader medfølger. Belyst display, ledninger der kan låses fast og lukket front i siliconegummi gør SPORTS TENS 2 sikker og behagelig at anvende under alle forhold. Komplet med taske, Li-Ion batteri, oplader,adapter, ledninger og pakke á 4 elektroder.


 

Kr. 716,- / 895,- ex. / incl. moms. Vnr SP-T2

 

Tekniske specifikationer

 

 

PERFECT EMS P-DX

 

Perfect EMS er primært beregnet til muskeltræning men kan også anvendes til smertelindring. Den har separat opvarmningsprogram, 5 faste EMS-programmer til træning af udholdenhed, styrke og muskelmasse, 2 indstillelige EMS-programmer samt to indstillelige TENS-programmer til smertelindring. Da opvarmningsprogrammet er separat starter EMS-programmerne direkte, hvilket kan gøre det lettere at finde den optimale elektrodeplacering. Særdeles enkel betjening i et praktisk nyt og moderne design. Lukket front i siliconegummi, let at aftørre og hygiejnisk til klinikbrug. Leveres komplet i taske med ledninger, batterier og elektroder samt dansk vejledning.


 

Kr. 796,- / 995,- ex. / incl. moms. Vnr P-DX

 

Tekniske specifikationer

 

 

 

Ny side 1